IDM 6.12 Build 10 Full crack

IDM 6.12 Build 10 Full crack

Diposkan oleh Unknown



Download IDM 6.12 Build 10 Full crack | Share lagi gan alias update lagi nih IDM terbaru full version saya terpaksa lagi deh tadi google dolo buat cari crack nya , dan akhirnya dah ketemu juga . dan siap untuk di examinasi alias di ganti kan dengan versi yang baru , perubahan kali ini udah banyak and mesti ente update bro , moga besok gak update lagi ne idm karna kan lumayan juga tuh idm nih ngabisin kuota internet saya aja :D . wkwk okedeh langsung cekidot aja bro >> IDM 6.12 Build 10 Full crack


IDM 6.12 Build 10 Full crack
IDM 6.12 Build 10 Full crack

What's new in version 6.12 Build 10?
(Released: Aug 23, 2012)

  1. Added support for Firefox 16
  2. Added a feature to set file creation date as provided by the server (IDM Options->Save To)
  3. Fixed an erroneous interception of attendant content of web pages in Chrome
  4. Added the possibility to translate text for IDM installer and IDM uninstaller
  5. Redeveloped file integrity verification during resume.
  6. Improved resume capability after power outages.
  7. Redeveloped IDM integration into IE.
  8. Optimized IE integration module and improved its speed performance.
  9. Added support of IDM download panel to Google Frame installed into IE.
  10. Improved integration into IE based browsers like AOL, MSN, etc..
  11. Added support for SeaMonkey 2.10.
  12. Added support for new version of Adobe Flash Player
  13. Improved support of several web players.
  14. Made a workaround for bugs in a new Outpost firewall.
  15. Fixed bugs


Download : IDM 6.12 Build 10 Full crack

Oke saya rasa cukup sekian aja postingan kali ini yaaa tentang IDM 6.12 Build 10 Full crack semoga bermanfaat dan jangan lupa shareee nyaaa hehhe ^_^

Rating: 5
Posted by: Novendi Rihsan

{ 0 komentar... read them below or add one }

Poskan Komentar